teisipäev, 28. september 2010

Päritolust

Olles püüdnud elada nii tagasitõmbunult kui võimalik viimased pool aastat, selleks, et keskenduda olemisele, lugemisele ja mõtlusele tunnen taas soovi teiega jagada.
Tänaseks on minu jaoks taas üles kerkinud teema, mida seaksin üldnimetaja alla "päritolu".
Kindlasti olete teiegi märganud, et inimesi saab liigitada laias laastus kaheks.
Esimese grupi moodustavad need, kes on avatud uutele ideedele, enesearengule, vaimsetele praktikatele, tervislikule toitumisele jne. Selle hoiakuga kaasneb ka tavaliselt huvi ja avatus kõikvõimalike alternatiivsete lähenemiste vastu tervishoius ning peavoolu teaduse poolt mitte veel kinnitust leidnud uurimuste ja avastuste aktsepteerimine. Nad ei tembelda kaaskodanikke , kes
teatavad oma kogemustest vaimude ja UFO - dega, kohe ravi vajavateks hulludeks ja ei arva seda ka enda kohta, juhul kui peaksid midagi taolist kogema.
Teise grupi moodustavad inimesed, kelle meelest UFO- d ja vaimolendid on vaimselt ebastabiilsete või meelemürkidest mõjutatud inimeste haiged fantaasiad ja on veendunud, et selliseid asju pole olemas mujal kui vaid nende õnnetute peades.
Skeptikud räägivad siinkohal ka peegeldustest ning valguseefektidest ja maiste objektide nt. ilmajaama sondide, sateliitide, lennukite jms. paranormaalseks pidamisest.
Nad usuvad ainult seda, mis on kinnitatud peavoolu teadlaste poolt ja peavad võimlikuks ainult tavameditsiinilist ravi ( kuigi ei usu eriti selle efekiktiivsusesse ja süüdistavad arste )
Nad ei tunne mingit huvi psühholoogia vastu ja on seisukohal , et see on vaid hälbinud, nõrkade tüüpide pärusmaa.
Nad on keskendunud keha viie meele läbi kogetavate naudingute otsingutele ( toit, seks, kehahooldus jne.) ja usuvad, et ainult see, mida käega katsuda ja silmaga näha saab on olemas ja seega, mida rohkem raha, ja ilusaid asju nad omavad seda õnnelikumad nad on.
Kõige selle taotlemisel panustavad nad tohult energiat ja kui neil on õnne, ei sure nad noorelt ega haigestu pöördumatult ja siis õnnestub neil see kõike saavutada.
Kohe aga selgub , et see kõik ei paku rahuldust ega loodetud õnne.
Vahemärkusena olgu mainitud et õnn ei peitu ka asjade puudumises ja askeesis.
Kui sa vajad hädasti mingit asja mida sul pole, siis see ei tee sind õnnelikuks.
Mõningaid asju me ikka vajame, eriti põhjamaa kliimas. Aga neid on tegelikult väga vähe, kui vaatame seda asjade hunnikut oma kodus kriitilise pilguga.
Askeesi koha pealt on oma sõna sekka öelnud selline autoriteet nagu Gautama Buddha juba 2500 aastat tagasi.
Nüüd on meil siis kaks vaadetelt peaaegu vastanduvat gruppi.
Kindlasti olete kohanud ka segatüüpe, aga laias laastus julgeksin sellise üldistuse siiski teha.
Kui võtta vaatluse alla need kaks ühiskonnas normaalselt toimivat kodanike gruppi siis tekib küsimus, et millest tuleneb siis selline arusaamade suur lahknevus ?
Tihtipeale on mul ligipääs infole, mida nimetaksin - eelmiste elude mälestused.
Töötades vabastava hingamise, reiki ja maatriksi klientidaga kerkib minu teadvusesse pilte ja lugusid, mis lähtuvad kliendi meelest. Seda infot kliendiga jagades mõnikord nad ütlevad, et ka varemalt mõni teine "nägija" on sama lugu rääkinud või siis kutsub see neis esile tugeva äratundmise, mis seletab nende hirme, suhteid või valikuid tavateadvusest sügavamal tasandil.
Mõnikord pole need mälestused mis kerkivad, seotud Maa eluga, vaid mingite teiste tsivilisatsioonide või ruumidega.
Need tsivilisatsioonid on arenenumad tänu meele arendamisele ja seega on tähtis hooliv suhtumine kõigisse olenditesse, loodushoid ja maised füüsikaseadused seal ei kehti.
Seega järeldan, et mida enam on olenditel kes on sündinud siia planeedile inimkehasse eelnevaid (paralleelseid) kehastusi teistes dimensioonides, seda suurem on tõenäosus , et nad
kalduvad ülakirjeldatud esimesse gruppi oma hoiakutelt. Sest nad kannavad oma meele sügavustes kogemusi ja mälestusi kõrgematest maailmadest.
Kui aga inimolendil on kogemusi põhiliselt Maal elamisega või Maaga sarnastel ehk ka madalamates dimensioonides, siis tõenäoliselt kaldub ta teise gruppi.
Gruppide nimetus esimene ja teine pole hinnanguline vaid tähistab nende kirjeldamise järjekorda selles kirjatükis.
Tihtipeale esimese grupi inimesed valivad sündida läbi emade ja ka peredesse kus on valdavalt teise grupi inimesed. See tekitab neile palju valu ja kannatusi eriti lapsepõlves ja saastab nende alatedvust mitmete suguvõsaliinist tulenevate negatiivasete programmide ehk mõttemustritega, millest nad hiljem täiskasvanueas kõikvõimalike enesearenduslike tehnikatega püüavad vabaneda.
Milleks siis selline ema või pere ?
Esiteks võimaldab see saada Maa tingimustes vastupidavam keha, mis on vaimseks praktikaks väga vajalik. Nt. kui teadlikkust on veel vähe, tuleb keha läbi karmat põletada.
Teiseks võimaldab see tänu isiklikult kogetud emotsionaalsele ja füüsilisele valule areneda empaatiliselt. Kes on kogenud valu, mõistab ka teiste kannatusi.
Kolmandaks ja kõige olulisemaks aspektiks on see, et puhastades oma alateadvust neist negatiivsetest pogrammidest, mis on sinna sattunud tänu kontaktidele mitteteadlike inimestega (seda on valdav osa inimkonnast ) vabaneb praktiseeriva isiklik ja sellega seonduvalt ka ta suguvõsa, rahvuse, rassi jne. karma.
Karma on kannatusi tekitav alatedvuse programm (tõekspidamiste süsteem) või ka nende kogum, mis kandub edasi ajas ja ruumis ja loob vastavalt selles salvestunud infole kogemusi füüsilises maailmas.
Esimese grupi inimeste enesearenduse ja vaimse praktikaga tõuseb üldine sagedus, hea energia tase Maal.
Nii me loomegi seda Uut Ajastut !

1 kommentaar:

  1. Tere!

    Lõpuks ometi ! Ja taas mõtlemapanev tekst. Kui valdad vene keelt, siis on üks koht, kust ma olen vastuse saanud sellele küsimusele, miks inimesed kaheks või lausa 8 miljardiliseks jagunevad: http://www.yburlan.ru/%D0%91%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0

    VastaKustuta