kolmapäev, 30. detsember 2009

tšakrate meditatsioon

Spiraalpühe

Spiraalpühke (the Spiral Sweep) harjutus moodustab väikese, kuid olulise osa informatsioonist, mida terve EMF Balancing Technique®’i süsteem endas kannab. Selle harjutuse sooritamine aitab valmistada energiakeha ette suuremaks laenguks, mida me oma igapäevases elus nüüd oleme võimelised hoidma ja kasutama. Nagu meist paljud on mõistmas, on too meie poolt otsitud püha sündmus otse meie ees – meie enese elu. Seda harjutust võib soovi korral lugeda aeglaselt, ent juba tutvunult võib seda teha just nii kiiresti kui tahetakse. Sa võid lihtsalt visualiseerida energia voolamist, sellal kui loendad numbreid ühest kaheteistkümneni.

1. Kuldne luustik

Tunne, taju, kujutle või mõtle kuldsest energiast, mis pöörleb päripäeva suunas su labajalgade ümber. Luba sellel energial tungida läbi oma jalataldade. Su luude mineraalne koostis teeb luustikust selle peene energia jaoks hea juhi.

Juhi see energia nüüd luuhaaval läbi terve oma skeleti. Juhi seda energiat läbi varbaluude, kõikide jalalaba luude, pahkluude, üles põlvede suunas, läbi põlvede ning piki reieluid. Suuna seda energiat läbi oma puusaluude, allapoole õndra- ehk sabaluuni, ülespoole ristluusse ning seejärel selga pidi üles. Uhu selle kuldse energiaga iga üksikut selgroolüli. Suuna see energia voolama läbi oma õlgades ja abaluudes asuvate luude, alla mööda rinnaluud ning ümber oma roiete. Juhi see kuldne energia alla piki käsivarreluid oma randmete ning kõikide nende väikeste luudeni sinu kätes ja sõrmedes. Suuna nüüd oma tähelepanu ning energia ülespoole oma kaelalülidele, lõualuu ümbrusesse, hammastesse ning tervele koljule.

Sa lõpetasid just terve oma luustiksüsteemi kümblemise kuldse energiaga. Luba endale tunnet, taju või kujutelma, et sa kiirgad kuldset kuma läbi kõikide oma keha luude.

Hinga sügavalt ja lõdvestu.

2. Kuldne aju

Suuna tähelepanu oma pühasse ajju ning sea taotluseks, et aju imaks endasse seda energiat. Alusta ajukoorest, hallollusest, mis katab aju pealtpoolt. Otse hallolluse all paikneb valgeollus, mis moodustab ajust suurima osa. Luba oma aju valgeollusel imada käsnasarnaselt endasse seda kuldset energiat. Sinu teadvus tasakaalustab selle kuldse energia “tunde” aju mõlema poole kaudu. Valgeolluse üheks rolliks on olla abiks kõikide meelteväliste tajude puhul.

Koonda oma tähelepanu kulmude vahele, siis pisut kõrgemale ning umbes 2,5 cm aju sisse. Siin paikneb väike pirnikujuline nääre – ajuripats ehk hüpofüüs. Juhi kuldset energiat nii, et see ümbritseks täielikult seda väikest nääret, sea seejärel taotluseks, et see energia saaks täielikult absorbeeritud. Juhtides energiat läbi selle näärme, sea taotluseks aktiviseerida oma kehas neid hormonaalseid muudatusi, mis on sinu jaoks vajalikud järgmise sammu astumiseks sinu edasiarenemise teel. Ajuripats on esimene kontaktipunkt, mis on energeetiliselt ühendatud käbinäärmega.

Suuna nüüd tähelepanu aju keskmesse. Seda piirkonda nimetatakse mõnikord pühaks kambriks. Siin paikneb käbinääre. See on väike neerjas oakujuline nääre. Juhi energia ümbritsema oma käbinääret ning sea siis taotluseks, et see nääre imaks endasse võimalikult palju kuldset energiat.

Selles ajupiirkonnas paiknevad samuti hüpotalamus ja talamus. Talamus on lehvikukujuline organ, mis koosneb hallollusest, mis on marmoreeritud valgeollusega. Talamuse kaks osa paiknevad aju erinevates poolkerades. Talamus on vastutav tollesama visualiseerimisvõime eest, mida sa just praegu rakendad. Visualiseeri või kujutle kuldset liblikat, kui su talamus kiirgab kuldses kumas! Sea taotluseks võimendada oma püha olemuse väljendust.

Suuna oma tähelepanu pea tagaossa. Tähelepanukese vii aju alaossa. Siin paikneb munakujuline organ, pons ehk sild. Kujutle seda munakujulist organit tervenisti kiirgamas kuldset valgust. Lõpuks juhi kindla taotlusega, see kuldne energia allapoole piki lülisammast. Just praegu lõpetasid sa oma aju energetiseerimise.

Hinga sügavalt ja lõdvestu.

3. Endokriinne süsteem

Koonda oma tähelepanu taas, kui sa alustad kuldse energia juhtimist allapoole läbi su sisenõresüsteemi.

Kõigepealt koonda kuldne energia kõri alumises osas asuvatesse kõrvalkilpnäärmetesse ja kilpnäärmesse. Sea taotluseks, et kuldne energia imenduks ja imbuks täielikult neisse näärmeisse.

Südamekeskuse kohal rinnaluu all asub harknääre. Sellele vastavat energiakeskust nimetatakse südame ülakeskuseks. See nääre ja selle piirkonna energia on oluliseks alguspunktiks kuldse energia kiirgamiseks meie füüsilises kehas. Südame ülakeskusest kiirgava energia võimendamine on üks võtmeküsimusi meie elektrilise iseloomuga vaimse olemuse võimsaks väljendamiseks. Kui me suurendame oma selle elektrilise energia väljendamise võimet, on meil võimalik kiirendada tervenemisprotsessi, kui keha on läinud tasakaalust välja. Selle piirkonna stimuleerimine on meie parimates huvides. Juhi kuldne energia ümbritsema oma harknääret nii, et see saaks täielikult imendunud. Võimenda oma taotlust, sellal kui su harknääre täitub kuldse energiaga. Ta jõuab täitumuse punktini ning hakkab siis kiirgama toda kuldset valgust läbi terve südamepiirkonna rakkude. Visualiseeri tervet oma südamepiirkonda kiirgamas kuldset kuma!

Suuna oma tähelepanu südamelihasele. Süda ei ole endokriinse süsteemi osa. Ometi võib südant ümbritsev südamepaun täituda mõne hinnalise hormonaalse vedeliku tilgaga. See vedelik aitab suurendada südameenergia kiirgamist. Sea taotluseks täita süda edasiarenemise ja armastuse kuldse energiaga.

Nabapiirkonnast vasakul asub kõhunääre ning kui me stimuleerime seda organit kuldse energiaga, sea taotluseks tugevdada oma võimet jätkata terves sinu olemuses toimuvate energeetiliste muudatuste äraseedimist ja omandamist.

Suuna nüüd oma tähelepanu keset selga asuvatele neerupealistele. Need paikevad neerude peal. Kasutades kuldset valgust, sea taotlus neerupealised täielikult regenereerida.

Vii oma tähelepanu pisut allpool asuvatele sugunäärmetele – munasarjadele või munanditele – ning hoia kuldset energiat oma keha selles osas. Valgustatus puudutab sinu keha kõiki rakke, ka allpool vööd asuvaid.

Juhi energiat allapoole läbi oma puusade, reite, säärte ja jalataldade. Füüsiline keha on energetiseeritud.

Hinga sügavalt ja lõdvestu.

4. Energia ümber jalgade

Energia pöörleb nüüd ümber sinu jalalabade ning tal on tugev maandav mõju. Tugevda seda maandavat mõju oma mõistmisega, kuivõrd oluline on olla süvasuhtes maa energiaga. Selline püha maandus suurendab me võimet kanda endas kõrgemaid energiaid, mis on meie jaoks nüüd kättesaadavad.

Energia võnkesagedus muutub ning see hakkab märkamatult läbi energiavälja ülespoole kerkima valguse ja energia kontsentreeritud kuldse kiirena. Me suuname selle kuldse kiire läbi kõikide energiapööriste, mida seondatakse näärmesüsteemiga.

Energias toimuvat muutust märgatakse mõnikord temperatuurimuudatusena või pakitseva tundena, mida tajutakse energia juhtimisel ülespoole läbi jalataldade energiapöörise, jalgade energia kuni lülisamba juureni.

5. Elujõu keskus

Suuna oma tähelepanu lülisamba juurele ning tunne, taju, kujutle ja mõtle punasele vitaalenergia kumavale alale. Kui sinna jõuab kuldne kiir, siis hakkab sellest moodustuma ilus kuldne plahvatava tähe muster, mis kiirgab kõikides suundades. Sea taotluseks õnnistada, tugevdada ja tasakaalustada su lülisamba juurel asuvat energiakeskust. Seda tehes lood sa oma olemuses püha alusmüüri, mis on sulle vajalik sinu jumaliku loomuse energia integreerimise jätkamiseks.

Kuldse valguse kiir kerkib järgmisesse energiakeskusesse, milleks on loome-/seksuaalkeskus.

6. Loome-/seksuaalkeskus

Kuldse energia kiire kerkides loome-/seksuaalkeskuse suunas keskenda tähelepanu oma loomingulisuse oranži sfääri. Kuldne valgus kiirgab läbi selle oranži sfääri jälle tähe plahvatuse mustrina. Sea taotluseks olla tähelepanelik selle suhtes, kuidas sa väljendad oma seksuaalenergiat. Sinu seksuaalenergia on osa su elujõust ning seda on võimalik su arengu edendamiseks suunata. See ala on samuti su loomingulisuse asukoht. Julgusta siit toimuvat energiavoolu, et suurendada kaasloome püüdlusi oma elus. Sea taotluseks õnnistada, tugevdada ja tasakaalustada seda keskust.

Hinga.

7. Päikesepõimiku keskus

Kuldne energiakiir liigub nüüd ülespoole. Suuna kuldne energia sisenema päikesepõimiku kollasesse piirkonda. Kuldse energia võnkudes selles piirkonnas võid sa tunda, tajuda, kujutleda või mõelda päevalille meenutavale kujundile.

Pea meeles, et solarpleksust tuntakse ka kui alateadvuse asukohta ning sädeleva päevalillepildi kõik küljed on kui meenutus sinu kõikidest tahkudest.

Hinga sügavalt ja anna endale olemisluba!

8. Südamekeskus ja südame ülakeskus

Suuna nüüd tähelepanu ja kuldne energiakiir kõrgemale, südamekeskuse kaunisse smaragdrohelisse.

Taju energiat purskamas kauniks kuldse ja rohelise energia kaleidoskoobiks, mis moodustab keerulisi mustreid. Igaüks meist kannab oma südames Looja algset osakest ja kõik koos moodustame me Üheainsa.

Suuna oma tähelepanu südame kohale harknäärme piirkonda, seda piirkonda nimetame me südame ülapiirkonnaks. Siin asub teatud kontsentratsioonis kuldset valgust. Sea taotluseks selle valguse võimendumine. Sa võid tunda oma südame soojust ja täiust, kui avaneb sinu südameenergia kordumatu valgusmuster. Kui tunned või tajud oma südames tasakaalu, siis hellita kõigepealt selle armastusega iseend ning seejärel kiirga seda väljapoole.

9. Kõrikeskus

Armastuse energiat jätkuvalt väljapoole kiirates suuna kuldne kiir ülespoole oma kõrikeskuse sinasse. See keskus kujutab endast erilist väravat, kohta, kus “nagu ülal, nii ka all” energia seguneb kasutatavaks jõuks. See on keskus, mille kaudu väljendad oma tõeosa. Ära unusta väljaöeldud sõna jõudu. Püüa rääkida vaid tõtt, seda ka pisimates asjades. Lase sel energia lihvida viisi, kuidas sa end maailmale väljendad.

Sa võid pöörata oma pead aeglaselt küljelt küljele, kui sa aitad energial liikuda läbi su kõri piirkonna. See harjutus on peaaegu läbi.

Hinga sügavalt ning taaskeskenda oma tähelepanu.

10. Kolmas silm

Koonda nüüd ja juhi kuldse energia kiir üles oma aju keskmesse. Seespool asuvast käbinäärmest ajuripatsini otsaesise keskpunki lähedal asub piirkond, mida me nimetame kolmandaks silmaks. Siinne energia on värvilt indigosinine. Kui kuldne kiir läbistab õrnalt ja kiirgab läbi selle majesteetliku sügavsinise keskuse, siis meenutavad valguse mustrid mitmetahulist juveeli. Sea taotluseks süvendada oma tarkust ning suurendada mõistmist. Sa võid mõtiskleda selle üle, mida tähendab “südamega mõtlemine ja mõistusega tundmine”. Seda piirkonda seondatakse ka telepaatiaga, tolle kuuenda meelega, mis meil praegu suureneva kiirusega areneb.

11. Kroonkeskus

Taaskeskenda oma tähelepanu, kui sa juhid kuldset valgust üles läbi oma kroonkeskuse. Kuldse energia kergelt keereldes su pea ülaosa ümber moodustub sinu ainukordne valguse mudel – halo. See on ühinemise energiamudel. Sinu inimliku loomuse kuldne energia seguneb su jumaliku loomuse puhtusega.

12. Hoidmine ja vabastamine

Hinga nüüd nina kaudu sügavasti sisse ning pea hetkeks hing kinni, lastes energial koguneda. Kindla taotlusega hinga suu kaudu välja ning visualiseeri samal ajal värvilise energia fontääni, mis kerkib sinu peast üles ja liigub spiraalselt allapoole läbi ja ümber terve sinu olemise. See liigutus tugevdab su võret ning süvendab su sidet maa energiaga. Võta mõni hetk selle nautimiseks. Sul võib isegi tekkida kodusolemise tunne.



Namaste, kallis sõber.



...Sellega on harjutus lõppenud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar