esmaspäev, 5. november 2012

Eelmised elud vaba tahte valguses.

Hiljuti kohtasin üht abielupaari, kes tulid mu vastuvõtule ja palus, et ma vaataksin järele kuidas
on olnud nende suhted omavahel läbi elude ja millised on olnud nende suhted oma praeguste lähisugulastega.
Seda siis selleks, et mõista enda ja teiste õppetunde ja kehastumise põhjuseid.
Nad palusid uurida just sellele elule vahetult eelnevat elu.
Tegelikult kui päris aus olla, siis tuli esimesena mees, kuna tal oli operatsiooni tüsistusena vesi põlves. Võin öelda, et vesi kadus peale esimest seanssi ja põlv hakkas jõudsalt paranema.
Aga muuhulgas uurisime siis ka eelmisi elusid.


Toon siinkohal ära minu jaoks huvipakkuva. Nimelt paistab tõesti nii olema nagu targad Laamad räägivad, kes inimste elusid minevikku ja tulevikku näevad, et praegune elu, sellele vahetult eelnev elu ja järgnev elu, on omavahel seotud, nagu eilne, tänane ja homne päev. Mingid pisiasjad on erinevad, aga põhiosas sama. Selles mõttes, et täna on sama elukaaslane, kodu, töö, samad arusaamad elus jne., mis eile ja hommegi.

Seansile tulnud mehe põhiliseks õppetunniks on mitte panustada oma ettevõtmistesse nii palju energiat ja aega, nagu tal läbi elude kombeks on olnud. Selle tulemusena on ta alati noorelt surnud. Ta peaks omi töö asju võtma kergemalt, mis tooks talle veelgi suurema edu ja tagaks pikema õnnelikuma elu.
Mees ütles, et jah ta teab seda, et ei ela kunagi vanaks ja on aru saanud, et tõesti ta peaks asju kergemalt võtma. Inimesed kes temast hoolivad on sama soovitanud.
Poeg on tulnud talle praeguses elus, selles asjas, toeks ja õpetajaks.
Siis palus mees vaadata ka oma õe kohta. Saanud teada, et tal on õde, vaatasin ja nägin üht üsna vastiku olemisega, kiilakat, suhteliselt kõhnade käte ja jalgadega, aga punnkõhuga vanemas keskeas meesterahvast.
Teadsin , et ta on väga kasuahne ja tegutseb liigkasuvõtjana.
Mees hakkas naerma ja ütles,et just selline ta õde loomult ongi ja see on põhjus, miks ta temaga eriti ei suhtle.
Õde püüab igas asjas omakasu nimel petta ja vassida, eriti kui asi raha puudutab.


Jutuks olnud mehe naise õde aga, on ka selles elus lummatud glamuurist. Tal on kohutavad tülid, oma selle elu abikaasaga, kes võimaldab talle külluslikku elu ja neil on suured probleemid oma poegadega. Näen naise õe abikaasat tema eelmise elu pojana, kes on väga haavunud, et emal pole tema jaoks aega ja tähelepanu, vaid kes hõljub oma luksuses ja glamuuris.
Tundub , et õemees rahuneks kui tema naine pööraks senisest rohkem tähelepanu poegadele ja emaks olemisele.
Seansile tulnud naine on hämmastunud, et tema tütar on valinud õppida pangandust ja finantsi ja arvanud, et näiteks midagi lastega seondavat, oleks ühe noore daami jaoks sobilikum.
Peale seda kui näen tema tütart kõrgklassi kuuluva finantsasjadega tegeleva härrasmehena ta enam oma tütre valiku üle ei imesta..
Nii, et praegune elu erineb eelmisest ja tulevast nagu  tänane ja eilne päev homsest.
Ja edasi võib juba igaüks ise mõelda kuidas selle vaba tahtega on.
Ja sisetundega, millest meil soovitatakse lähtuda...


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar